Ik bied individuele zorg aan huis bij gezinnen waar iemand woont met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Dit kan een kind zijn, maar ook bijvoorbeeld een van de ouders. 

Ik ondersteun jullie tijdens de fysieke zorg, maar ook zeker de zorg voor elkaar als gezin. Ervoor zorgen dat bijvoorbeeld ouders wat ademruimte krijgen, zodat zij ook eens aan elkaar of aan zichzelf denken. Ervoor zorgen dat de kinderen een leuke middag hebben zonder teveel zorgen die ze toch altijd thuis mee krijgen. Gesprekken met de kinderen hoe ze het beste met hun thuissituatie om kunnen gaan.

Ik denk mee tijdens alle situaties die zich voordoen. Als men graag zou willen dat ik mee ga naar een bezoek aan een arts, mee ga naar bijvoorbeeld het ziekenhuis, revalidatiecentrum etc. etc., zal ik samen met hen kijken wat hierin mogelijk is.

Ik ben spontaan en sociaal, heb een luisterend oor, ben oplossingsgericht en kan goed observeren. Deze eigenschappen gebruik ik in mijn werk en zorgen ervoor dat ik, samen met 15 jaar werkervaring en mijn opleiding tot medewerker maatschappelijke zorg, de juiste zorg kan bieden.

Omdat ieder mens anders is en dus andere wensen heeft, kom ik graag eens in een persoonlijk gesprek bij u thuis om dit eens te bespreken. 

Ik zal zelf ook ten alle tijden aangeven of ik denk dat ik in uw gezin pas, en of ik u mogelijk kan helpen iemand anders te vinden, die wel geschikt is.

*Ik ben niet BIG-geregistreerd.